Gratis waardebepaling van uw woning

Wilt u uw woning graag verkopen, of wilt u meer inzicht in de huidige woningmarkt? Dan is een gratis waardebepaling een goed punt om te starten.

Meer grip op de woningmarkt met een gratis waardebepaling

Onze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend. Na de waardebepaling weet u precies wat uw woning waard is en hoeveel financiële ruimte er is voor de aankoop van een nieuwe woning. Ook heeft u een beter beeld van de huidige woningmarkt in uw omgeving.  

Tijdens de waardebepaling gebruiken wij onze kennis van de andere huizen in de buurt en van de regio in het algemeen. 

Een gratis waardebepaling is uiteraard een indicatie en geen officiele taxatie. Wilt u uw hypotheek aanpassen? Hiervoor heeft u een officiële taxatie nodig en is een gratis waardebepaling niet voldoende.

Na de waardebepaling

Na de waardebepaling gaan wij graag met u om de tafel zitten om eventuele verdere plannen te bespreken. Wij vertellen u graag hoe wij te werk gaan en wat u van ons kan verwachten in het verkoopproces.

Op basis van onze bevindingen tijdens de waardebepaling kunnen we met elkaar verder.

Een waardebepaling van Hooghlanden Makelaars

Wanneer u kiest voor een gratis waardebepaling van Hooghlanden Makelaars, dan kiest u voor kwaliteit en ervaring. Wij zijn al meer dan twintig jaar lid van de NVM en hebben jarenlange ervaring met waardebepalingen in de regio Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam en het gehele Westland. 

We streven er altijd naar een topresultaat te behalen en bepalen de beste strategie om uw woning op een korte termijn en tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.

Verkoop uw woning met Hooghlanden Makelaars 

Wij voeren de waardebepaling uit op een moment dat het u goed uitkomt. Deze afspraak kan dus ook in de avonduren zijn. 

Besluit u na de gratis waardebepaling uw huis te verkopen? Wij werken op basis van no cure, no pay. U betaalt ons pas nadat de verkoop voltooid is, via de overdracht bij de notaris. 

Verkopen wij binnenkort ook úw woning met een topresultaat?

Bel 070 - 323 66 64 voor het maken van een afspraak, of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.